Care Professional – Kanker

Ben jij een gediplomeerde zorgprofessional zoals verpleegkundige, zorgkundige, kinesist, apotheker, therapeut,…  met ervaring en wens je professioneel (beter) om te gaan met personen met kanker?

Wens je je kennis te verruimen en zo voldoende bagage te hebben om personen, getroffen door kanker, op een betere,  comfortabelere manier en zelfzekerder te begeleiden?

Schrijf je dan in voor de opleiding Kanker Care Professional.

In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat je op een gepaste, comfortabele manier kan omgaan met je klant, die getroffen is door kanker.   Het stelt je in staat een professioneel gesprek te voeren, de juiste zorgen te bieden en om de klant op een gepaste manier eventueel door te verwijzen.

Download hier de brochure (nog niet actief) met een toelichting over de verschillende onderwerpen die gedurende de opleiding aan bod komen, waaronder : wat is kanker, nevenwerkingen, ziektebeleving, basiscommunicatie, hygiënemaatregelen, zelfzorg/stress, EHBO, doorverwijzen, palliatieve zorg en euthanasie, echte verhalen, …

 

De trajecten Kanker Care Professional starten op, op diverse locaties met:

9 Lesdagen : telkens van 10u – 16u

Prijs traject: 1.170,00 euro (40% KMO portefeuille voor zelfstandigen)

–> Overzicht locaties

–> Inschrijven

 

 

© 2015 - 2018: Institute for Professional Care VZW, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress