Beauty Professional – Kanker

Breast Cancer Survivor

 

 

 

 

 

 

 

Ben jij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste met ervaring en wens je professioneel om te gaan met personen met kanker?

Wens je je kennis te verruimen zowel op het vlak van communicatie met je klant als op het vlak van aangepaste massage en verzorgingen?

Schrijf je dan in voor de opleiding Kanker Beauty Professional.

In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat je op een gepaste, comfortabele manier kan omgaan met je klant, die getroffen is door kanker, en bovendien heel wat aspecten rond handen en nagels, verzorgingen, massage en producten.   Het stelt je in staat een professioneel gesprek te voeren en de juiste zorgen te bieden.

Download hier de brochure Kanker Beauty Professional  met een toelichting over de verschillende onderwerpen die gedurende de opleiding aan bod komen, waaronder : wat is kanker, nevenwerkingen, ziektebeleving, basiscommunicatie, hygiënemaatregelen, zelfzorg/stress, EHBO, doorverwijzen, palliatieve zorg en euthanasie, productgebruik, massage, echte verhalen, …

 

De opleiding Kanker Beauty Professional periodiek op, op diverse locaties in Vlaanderen.

Theorie/Praktijk lesdagen : telkens van 10u – 16u

120u stage : ingepland op maat van de student

Kostprijs opleiding : 1.800,00 euro  (40% KMO portefeuille voor zelfstandigen, 75 euro/dag voor werknemers onder PC314)

–> Inschrijven

© 2015 - 2018: Institute for Professional Care VZW, All Rights Reserved | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress